Ágynemű csere
A szobákban az ágyneműt három naponta cseréljük. Külön kérésre az ágyneműt ettől eltérő időközönként is cseréljük. Kérjük, kérésével forduljon a recepcióhoz. 

Babaágy
A recepción díjmentesen kérhető. A panzióban 2 szobában (Standard Plus és Superior) van pótágyazási lehetőség.

Bejelentkezés/Foglalás
A szoba 14.00 órától foglalható el. Kései érkezési szándékát (20.00 óra utáni érkezés) kérjük egyeztesse a recepcióval.

Vendégek esetében a megrendelt szolgáltatásokat az érkezést megelőző 21 napon túl lehet lemondani kötbérfizetési kötelezettség nélkül. Abban az esetben, ha a lemondás az érkezést megelőző 21 napon belül történik, megrendelő 1 éjszakai szállásköltségnek megfelelő kötbér megfizetésére köteles. Amennyiben a Vendég a visszaigazolt tartózkodási időn belül egy későbbi napon érkezik meg, vagy korábban távozik, köteles a teljes lefoglalt időszakra járó szállásköltséget megfizetni.

A számla teljes végösszegét érkezéskor a recepción kell megfizetni.

Minden Vendégünknek a foglalás véglegesítéséhez személyre szabott emailt küldünk. Kérjük ezt a személyére szabott levelet részletesen elolvasni szíveskedjen, mert érkezéskor reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Pénz visszafizetésre nincs lehetőség! Kérjük a fentiek tudomásul vételét válasz emailben megerősíteni a foglalás véglegesítéséhez.

Csomagmegőrzés 
A csomagmegőrzési lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a recepción. 

Csomagszállítási szolgáltatás 
Kérésével forduljon a recepcióhoz. 

Dohányzás
A panziónk egész területén tilos a dohányzás, kivéve az arra kijelölt helyeket.

Elutazás időpontja 
Kérjük, hogy az elutazás napján 10 óráig szíveskedjenek a szobát elhagyni. Amennyiben tovább szeretne maradni, kérjük, forduljon a recepcióhoz. 

Hajszárító 
Minden szobánk hajszárítóval felszerelt. 

Hitelkártya, bankkártya, SZÉP kártya elfogadás
Mastercard, Maestro, visa, visa electron, K&H szépkártya; OTP szépkártya.

Honlap
Szálláshelyünk honlapján (www.oregbanyapanzio.hu) további információkat találhat panziónkról, ajánlatainkról és megtekintheti fénykép galériánkat is. 

Internet
A szobákban és a közösségi terekben vezeték nélküli (WIFI) áll vendégeink rendelkezésére. Az internet használata ingyenes.

Légkondicionáló/Fűtés
Panziónkban valamennyi szoba légkondicionált.
Minden szobában egyénileg szabályozható légkondicionáló – fűtő berendezés tálalható. Kérjük, hogy a környezet védelme érdekében azt minden esetben kapcsolja ki, amikor nincs rá szüksége és amikor a szobáját elhagyja.

Parkolás 
Vendégeink számára zárt parkolót biztosítunk díjmentesen. 

Recepció
Panziónk recepciója egész évben 08.00-20.00 óráig tart nyitva. Éjszakai recepció szolgálat a +36 20 5300161-es telefonszámon elérhető.

Széf
Ingyenesen igénybe vehető szobai széf található minden szoba ruhásszekrényében.

Takaró, párna 
Amennyiben takaróra vagy párnára lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz! 

Talált tárgyak 
Kérjük, érdeklődjön recepción. A tárgyakat 30 napig őrizzük meg.

Törölköző csere
Panziónkban a szobai törölközőket három naponta cseréljük. Külön kérésre a napi cserét biztosítjuk. Kérjük igényét jelezze a recepción. A padlóra dobott törülközőket minden esetben lecseréljük.